aktualności

Zapraszamy na konferencję „Sport inspiracją dla menadżera”

Szanowni Państwo,
z przyjemnością informujemy iż Fundacja Inicjatyw Przedsiębiorczości została partnerem wydarzenia „Sport inspiracją dla menadżera”

Konferencja popularno-naukowa „Sport inspiracją dla menedżera” jest skierowana do menedżerów, biznesmenów i jednocześnie pasjonatów sportu. Będziemy edukować i motywować do świadomego uprawniania aktywności fizycznych oraz do zdrowego stylu życia. Zapraszamy ludzi kochających i uprawiających sporty, a jednocześnie tych, którzy starają się przenieść szczytne walory olimpijskie na codzienność poprzez swoje postawy życiowe i aktywności w różnych dziedzinach życia.

Na konferencji będą poruszane tematy związane ze zwiększeniem efektywności pracy własnej oraz pracy zespołowej. Zostaną przybliżone metody jakie stosują sportowcy do zwiększenia samokontroli, przełamywania barier i realizacji wyznaczanych sobie celów. Nasi prelegenci to wyjątkowe postacie w świecie sportu, które czynią z wydarzenia istną kuźnię wiedzy i motywacji.

Więcej informacji oraz zapisy na stronie www.dziensportu.pl

Zapraszamy.

sport